SEO software: hoe en waarom

 Zelf aan de slag met SEO en andere online marketing om je bedrijf een duwtje in de rug te geven, is natuurlijk altijd een goed idee. Je hebt je ingelezen over bijvoorbeeld landingspagina’s, zoekwoorden en content optimalisatie – maar dan? Een logische vervolgstap is om je resultaten te monitoren. Hoe? Met SEO software!

Lees meer...

Webshop? Vergeet het menu en de navigatie niet!

Webwinkels zijn en blijven booming. Ze schieten als paddestoelen uit de grond en de concurrentie is enorm. Hoe val je dan nog op tussen al die andere webshops? Begin helemaal bij het begin - de structuur en navigatie van je website. We helpen je graag op weg met vier gouden regels om de navigatie van je webshop nog beter en aantrekkelijker te maken voor potentiële klanten.

Lees meer...

Optimaliseer je website in 5 stappen

Je website, zonder kun je niet – maar het is misschien ook niet je eerste prioriteit. Logisch, want je prioriteit als ondernemer ligt bij het ondernemen. Toch is het handig om af en toe je website even te checken, gaat alles nog goed en zijn er aanpassingen nodig? We geven je een handig 5 stappenplan om je website de oppepper te geven die hij verdient.

Lees meer...

Landingspagina’s, hoe en waarom?

Landingspagina's, je hebt de term vast wel eens voorbij horen komen. Ze helpen je bij het bereiken van nieuwe klanten en worden vaak gebruikt voor verschillende online marketing onderdelen, bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie en adverteren via Google Ads (SEA). Wil je weten wat dit precies voor pagina's zijn, wanneer je ze nodig hebt en hoe je ze maakt? Lees dan snel verder.

Lees meer...

Hoger in Google met zoekwoorden

Hoger eindigen in Google met jouw website? Het kan als je op een juiste manier gebruik maakt van zoekwoorden. Zoekwoorden worden ook wel keywords genoemd en zijn de termen, zinnen of vragen die de zoeker in de zoekmachine intikt. Hoe dit werkt en hoe je ze in moet zetten? We vertellen je er hier meer over.

Lees meer...

Een blog beginnen, hoe en waarom?

Bloggen, je hebt er vast al veel over gehoord. Wil je beginnen met een blog op je zakelijke website? Er zitten veel voordelen aan een blog, wij zouden dus zeker zeggen: doen! Hoe je dit aanpakt en waar je moet beginnen? We vertellen je er graag meer over in dit artikel.

Lees meer...