Skip to main content
Updaten naar Joomla 4

Updaten naar Joomla 4

| Remko van der Steen | YZCommunicatie

Joomla 3 naar Joomla 4

Joomla 3 bestaat al sinds 2012. We kunnen dus wel stellen dat dit momenteel verouderd is, helemaal in de internetwereld! Joomla 4 is al enige tijd de nieuwe standaard. Voor Joomla 3 komen er steeds minder updates uit voor beveiligingslekken en functionaliteit. Dat betekent dat wanneer je jouw website niet upgrade naar Joomla 4, je website uiteindelijk kwetsbaar zal worden voor hackers. Dit kan gegevensverlies, datalekken en beschadiging van je bedrijfsimago tot gevolg hebben. We adviseren je (vanwege bovenstaande redenen) met klem om op korte termijn jouw Joomla 3 website te laten upgraden. Heb jij een Joomla 3 website? Wacht niet te lang!

YZC is Joomla specialist

Wij zijn gespecialiseerd in Joomla en het uitvoeren van Joomla website-upgrades is iets wat we wekelijks doen. Voor elke update maken we een plan op maat dat grofweg bestaat uit het volgende:

  1. We inventariseren de plug-ins/template en de compatibiliteit met Joomla 4;
  2. Bij plug-ins die niet compatibel zijn adviseren we een alternatief;
  3. We maken een back-up van je database zodat we altijd terug kunnen;
  4. We upgraden alle extensies en upgraden vervolgens Joomla 3 naar Joomla 4;
  5. De template van de website wordt opgefrist en Joomla-4-proof gemaakt;
  6. Klaar! Je website kan er weer jaren tegenaan.

De overgang naar de nieuwste Joomla! versie zal naadloos verlopen en is er geen downtime voor de huidige site die live staat. Het upgraden en testen wordt gedaan op onze eigen testserver. Zo heb je de mogelijkheid om de "nieuwe website" te beoordelen en goed te keuren voordat deze live gaat.

Is je website toe aan een nieuw design?

We hebben al voor vele klanten een migratie van Joomla 3 naar Joomla 4 verzorgd. In veel gevallen is dit een mooi moment gebleken om ook het ontwerp van de website op te frissen. Zo is je website, naast het technische aspect, ook op visueel vlak gelijk klaar voor de toekomst!

Neem contact met ons op

Wil je weten wat het kost om jouw Joomla website te updaten? Of weet je niet zeker op welke versie van Joomla jouw website draait? We adviseren je graag. Ook als je nog geen klant bij ons bent! Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ben jij geïnteresseerd in één van onze diensten? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan!