+200 ondernemers gingen je voor

  Meer dan 25000 leads gegenereerd

  Ruim 10 jaar ervaring

Webdesign

Is jouw bedrijf online nog niet vindbaar of is je huidige bedrijfswebsite nodig toe aan vervanging? Of heb je misschien een heel nieuw concept bedacht en heb je daar een bijpassende website bij nodig? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij maken unieke en professionele websites die goed te vinden zijn door zoekmachines als Google. Geef jij onze webdesigners een nieuwe uitdaging?

Website laten maken

Of je nu op zoek bent naar een Joomla of Wordpress website, liever een custom made pagina wil of nog helemaal geen idee hebt en graag over ideeën wilt sparren, YZCommunicatie staat voor je klaar. Wist je dat wij zoekmachine optimalisatie al implementeren vanaf het ontwerp van de website? Zo zorgen we er vanaf het begin al voor dat je nieuwe website SEO ready is en dus goed gevonden zal worden door potentiële klanten.

Gebruiksvriendelijkheid

Naast het ontwerp en het technische SEO gedeelte houden we bij het maken van je website ook rekening met het gebruiksgemak. Het is namelijk erg belangrijk dat de website gebruiksvriendelijk is - niet alleen voor jou als je zelf content wilt plaatsen, maar ook voor de bezoeker van de pagina. Wij zorgen dat het doel van je website, of dat nu het invullen van een contactformulier, het aanvragen van een offerte of het kopen van een product uit de webshop is, goed en gemakkelijk uit te voeren is voor websitebezoekers.

Wil jij ook een website laten maken door YZCommunicatie? Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Uitgebreid

Uitgebreide website vanaf 20 pagina 's

Vanaf €2500,-

Responsive webdesign
Wordpress, Joomla of custom made
20 pagina’s
Contactformulieren
Copywriting
Content creatie
SEO Ready
AVG toepassingen
Hosting, onderhoud en support*

Compleet

Complete website vanaf 10 pagina 's

Vanaf €1200,-

Responsive webdesign
Wordpress of Joomla
10 pagina’s
Contactformulier
Redigeren webteksten
SEO Ready
AVG toepassingen
Hosting, onderhoud en support*

Starter

Het doe-het-zelf websitepakket

€600,-

Responsive webdesign
Wordpress of Joomla
5 pagina’s
SEO Proof
Hosting, onderhoud en support*

WAT JE VAN ONS MAG VERWACHTEN

PROFESSIONELE VORMGEVING

Onze designers laten jouw huisstijl herkenbaar terugkomen op websites, drukwerk en andere digitale communicatie.

HOSTING EN DOMEINNAAM

Full service betekent bij ons ook echt full service. Wij verzorgen ook de webhosting en domeinregistratie van jouw website.

ZOEKMACHINE VRIENDELIJK

Door de combinatie van een geoptimaliseerde website en sterke content zorgen we ervoor dat potentiële klanten je goed kunnen vinden.

ONDERHOUD EN SUPPORT

We zorgen dat jouw website up-to-date blijft. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht als je vragen hebt.

RESPONSIVE WEBDESIGN

De websites die wij bouwen zijn altijd geschikt voor mobiele telefoons en tablets. Wel zo handig, dan ben je altijd goed zichtbaar.

JE EIGEN MARKETINGAFDELING

Gedurende de hele samenwerking fungeren wij als jouw sparringspartner en kun je met al je marketingvragen bij ons terecht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wil je een website door ons laten maken? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.