Skip to main content

Team YZC

YZCommunicatie is een full service web- en online marketingbureau. Je vindt ons kantoor op de Voorstraat in Fijnaart, maar bedienen klanten ver daaromheen. Wij zijn actief in de driehoek Rotterdam, Breda en Bergen op Zoom.

Sinds 2010 ontwerpen en bouwen wij websites en webshops voor ondernemers en organisaties. Daarnaast houden wij ons bezig met diverse online marketing activiteiten. Door middel van bijvoorbeeld sociale media, zoekmachine optimalisatie en advertising worden er potentiële klanten bereikt voor onze opdrachtgevers.

Yorick
Yorick
Project- & accountmanagement
Romy
Romy
Vormgeving & marketing
Gerben
Gerben
Branding & webdesign
Remko
Remko
Social media & Online Marketing
Jeroen
Jeroen
Webdevelopment & webhosting
Mari-yo
Mari-yo
Content & SEO support

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk onze vacatures.

Waar wij voor staan

Accuraat

We gaan altijd precies en nauwkeurig te werk.

No-nonsense mentaliteit

We komen direct ter zake, voor beide partijen wel zo makkelijk.

Persoonlijk

Geen één bedrijf is hetzelfde, wij staan voor een persoonlijke aanpak.

Meer dan 10 jaar ervaring

We helpen ondernemers en organisaties al sinds 2010.

Bereikbaar

Heb je ons nodig? We staan zo snel mogelijk voor je klaar.

Hét internetmarketing bureau in de regio

Je vindt ons kantoor in Fijnaart (Moerdijk) en bedienen klanten in de regio's Roosendaal, Etten-Leur en Breda.

Onze klanten en partners

Onze klanten zijn actief in diverse branches, van detailhandel tot bouw en van financiële dienstverlening tot de zorg. Ook organisaties en verenigingen zonder winstoogmerk weten wij te helpen met het behalen van doelen.

We werken graag samen met bedrijven en organisaties die een persoonlijke benadering en betrouwbaarheid op prijs stellen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Fijnaart voor een lekker bakje koffie en een goed gesprek. Tot snel?

Team YZC

Klanten aan het woord

 • Jouw Lijflijn

  Nettie Bom
  Ik moet zeggen dat mijn bedrijf loopt als een trein, veel aanmeldingen voor de coachcursus. Ben echt super blij! Dus bedankt voor alles wat jullie tot op heden gedaan hebben. Klasse!
 • Violet tuinvormgeving

  Ellis Littooij
  Mijn vorige website was moeilijk vindbaar, YZCommunicatie heeft alle nodige aanpassingen gedaan zodat mijn ontwerpstudio goed vindbaar is op het web en ik bovendien zelf foto’s en teksten kan aanpassen en toevoegen.YZCommunicatie werkt efficiënt en vlot en maakte het beheer van de site begrijpelijk door zijn heldere handleiding. Prettige communicatie droeg bij aan goede samenwerking.
 • Frijters Management & Advies

  YZCommunicatie heeft onze website naar volle tevredenheid ontworpen en staat ons nog steeds met raad en daad bij het onderhouden en verbeteren van de website. Wij hebben Yorick ervaren flexibele, betrouwbare en zeer creatieve partner waar de service niet op houdt bij de oplevering van de website!
 • Airconair BV - Galletti Nederland

  Joep Peeraer
  Afgelopen januari zijn we gestart om Airconair en Galletti meer exposure te geven met SEO.Nu al zien we de positieve reacties van klanten, relaties en zien we ook dat potentiële klanten ons beter kunnen vinden.YZCommunicatie heeft hier een heel groot aandeel in gehad.We gaan door en ik weet zeker dat als we aan het einde van het jaar de balans opmaken, deze positief zal uitvallen
 • Fysiotherapie van Gelderen Willemstad

  Inmiddels alweer enige jaren ontzorgt YZCommunicatie ons inzake online branding en marketing. Wat daarmee YZCommunicatie uniek maakt, is het vermogen om naadloos aan te sluiten op zowel de kernactiviteiten als de cultuur van de bedrijfsvoering. Wij ervaren de dienstverlening als kundig, slagvaardig, laagdrempelig en met een prima verhouding tussen prijs en kwaliteit. Aanrader!
 • Bakkerij Sonneveld Fijnaart

  J. Boertjes
  Sinds YZCommunicatie mijn social media verzorgt, krijg ik veel reacties in de winkel. Het doet echt z’n ding!
 • Dartshop Noordhoek

  Walter
  YZCommunicatie heeft onze website naar volle tevredenheid ontworpen en staat ons nog steeds met raad en daad bij het onderhouden en verbeteren van de website. Wij hebben Yorick ervaren flexibele, betrouwbare en zeer creatieve partner waar de service niet op houdt bij de oplevering van de website!