• 0168-820206
  • info@yzcommunicatie.nl
Blog

Het verschil tussen SEA en SEO uitgelegd

 

Lees meer: Het verschil tussen SEA en SEO uitgelegd

Het lijkt zo eenvoudig, met een beetje budget en een advertentie via Google Ads en je kunt je pagina zo naar de bovenste resultaten in Google tillen. En dat allemaal in slechts een paar minuten. Waarom zou je dan nog tijd en moeite steken in SEO? In deze blog vertellen we je het verschil tussen SEO en SEA en waarom je ze het beste kunt combineren.

Lees meer: Het verschil tussen SEA en SEO uitgelegd

Hoe kan ik betere webshop teksten schrijven?

Lees meer: Hoe kan ik betere webshop teksten schrijven?
 
Een webshop is een mooie manier om jouw producten online aan te bieden. Het kan zowel ingezet worden als aanvulling op je offline winkel of juist als enige verkoopmiddel voor je producten. Eigenlijk is een webshop je online etalage. Net als in een drukke winkelstraat moet ook deze etalage klanten overhalen om iets te kopen of zelfs nog maar naar binnen te gaan. In deze blog vertellen we je over de do’s en don’ts voor productomschrijvingen.

Lees meer: Hoe kan ik betere webshop teksten schrijven?

Wat kost een website?

Lees meer: Wat kost een website?

 

Een nieuwe website, wat kost dat nu eigenlijk? Deze vraag krijgen wij met enige regelmaat. Alleen is deze niet zo gemakkelijk te beantwoorden. De kosten van websites zijn namelijk erg uiteenlopend. Onze wedervraag is dan ook altijd: Wat kost een auto? Wil je een Fiat of een Ferrari? Wil je alle luxe opties of het standaard model? In deze blog leggen we uit wat er allemaal komt kijken bij het maken van een website.

Lees meer: Wat kost een website?

Cookie verklaring | Privacy Policy | Algemene voorwaarden
Copyright © YZCommunicatie BV. Alle rechten voorbehouden.

 

Gemiddeld beoordeeld met 4.9, Totaal aantal beoordelingen 11 bij Facebook.com