• 0168-820206
  • info@yzcommunicatie.nl
Blog

Wat kost een website?

Lees meer: Wat kost een website?

 

Een nieuwe website, wat kost dat nu eigenlijk? Deze vraag krijgen wij met enige regelmaat. Alleen is deze niet zo gemakkelijk te beantwoorden. De kosten van websites zijn namelijk erg uiteenlopend. Onze wedervraag is dan ook altijd: Wat kost een auto? Wil je een Fiat of een Ferrari? Wil je alle luxe opties of het standaard model? In deze blog leggen we uit wat er allemaal komt kijken bij het maken van een website.

Lees meer: Wat kost een website?

Het doel van een doelgroep

Lees meer: Het doel van een doelgroep


Webteksten, berichten op social media en er dan ook nog voor zorgen dat het onder ogen komt bij jouw doelgroep. Het kan een hele opgave zijn om dit als ondernemer te realiseren. Het is in ieder geval erg belangrijk dat je bij het schrijven van je content je doelgroep goed in de gaten houdt. Maar ja, wie is jouw doelgroep nu eigenlijk en waar kun je ze vinden? Met deze blog helpen we je graag een stapje op weg.

Lees meer: Het doel van een doelgroep

Joomla vs. Wordpress

Lees meer: Joomla vs. Wordpress

Het is tegenwoordig heel normaal dat je een website bouwt (of laat bouwen) met een open-source content management systeem. Drupal, Joomla, Wordpress of Magento, er zijn verschillende systemen beschikbaar. Steeds vaker krijgen wij de vraag of Wordpress beter is dan Joomla. Het antwoord is heel duidelijk: NEE! Lees verder waarom.

Lees meer: Joomla vs. Wordpress

Cookie verklaring | Privacy Policy | Algemene voorwaarden
Copyright © YZCommunicatie BV. Alle rechten voorbehouden.

 

Gemiddeld beoordeeld met 4.9, Totaal aantal beoordelingen 11 bij Facebook.com