• 0168-820206
  • info@yzcommunicatie.nl
Blog

Joomla vs. Wordpress

Lees meer: Joomla vs. Wordpress

Het is tegenwoordig heel normaal dat je een website bouwt (of laat bouwen) met een open-source content management systeem. Drupal, Joomla, Wordpress of Magento, er zijn verschillende systemen beschikbaar. Steeds vaker krijgen wij de vraag of Wordpress beter is dan Joomla. Het antwoord is heel duidelijk: NEE! Lees verder waarom.

Lees meer: Joomla vs. Wordpress

SEO 2018: Tips en Trends

Lees meer: SEO 2018: Tips en Trends

Het jaar is net begonnen en traditiegetrouw schrijft YZCommunicatie weer over de verwachte SEO trends met de daarbij benodigde SEO tips. Natuurlijk worden er geen grote sprongen gemaakt op SEO gebied, het zijn eerder ‘verschuivingen’. Zolang je blijft beseffen dat Google alleen het beste antwoord wil geven op de gestelde vraag (of zoekopdracht) en vanuit die visie controleert of alles SEO technisch in orde is, hoef je je niet druk te maken.

Lees meer: SEO 2018: Tips en Trends

Hoe werkt een succesvolle call-to-action?

Lees meer: Hoe werkt een succesvolle call-to-action?

Stel, jouw website steelt de show. Bezoekers stromen toe en snuffelen enthousiast rond op je homepage. Vervolgens negeren ze jouw mooi vormgegeven call-to-action button en verlaten ze je site zonder door te klikken. Wil je weten waar het mis ging? Druk dan snel op de knop hieronder.

Lees meer: Hoe werkt een succesvolle call-to-action?

Disclaimer | Privacy Policy | Algemene voorwaarden
Copyright © YZCommunicatie BV. Alle rechten voorbehouden.

 

Gemiddeld beoordeeld met 4.9, Totaal aantal beoordelingen 11 bij Facebook.com