Skip to main content

Content marketing

Wil jij je doelgroep bereiken en nieuwe klanten binnenhalen? Stomme vraag, natuurlijk wil je dat! Content marketing is hierbij het sleutelwoord, hiermee zorg je ervoor dat je klanten altijd toegang hebben tot goede content op verschillende kanalen. Weet je niet helemaal hoe je dit aan moet vliegen? YZCommunicatie helpt je er graag mee.

Wat is content?

Content is een ander woord voor alle inhoud van bijvoorbeeld een website of social media kanaal. Denk bij inhoud aan alles van webteksten, video's en afbeeldingen tot berichten en infographics.

Een website valt of staat met een goede inhoud. Als de informatie niet goed is, niet juist opgebouwd is of zelfs niet klopt, heeft dit meteen een effect op je (potentiële) klant. Kortom: er is veel winst te behalen met het verstrekken van goede content.

Content marketing team

Bereik je doelgroep

Het opstellen van een gericht content marketingplan begint met het bepalen van je doelgroep. Wie is jouw klant en waar kun je ze vinden? Aan de hand hiervan bepalen we de strategie voor jouw bedrijf. Met deze strategie kun je zowel bestaande als nieuwe klanten beter van dienst zijn.

Wil jij ook dat jouw bedrijf meer in de schijnwerpers belandt? De content marketingspecialisten van YZCommunicatie staan voor je klaar om een gericht plan voor jouw bedrijf te maken én uit te voeren!

Onderdelen van content marketing

Social media

Eenheid in al je postst en een vaste tone of voice zijn belangrijk voor het aanspreken van de juiste doelgroep.

Blogs

Een blog is een mooie manier om je website te optimaliseren. Je kunt het niet alleen inzetten als een onderdeel van zoekmachine optimalisatie, het is ook een manier om lezers aan je website te binden en autoriteit op te bouwen.

Webteksten

Een krachtige en doelgerichte webtekst triggert een actie. Maar ook het visuele aspect is essentieel: deel je teksten logisch in.

Content Marketing op mobiel

Infographics

Een infographic verbeeldt wat je moeilijk in tekst kunt vatten. Met een infographic kun je complexe informatie zoveel mogelijk grafisch weergeven. 

Afbeeldingen

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. De keuze van een afbeelding of foto is van essentieel belang.

Video en audio

Video's zijn multi-inzetbaar. Je plaatst ze op je website, je socials, Youtube of gebruikt ze als televisiereclame. Een audiologo mag hierbij niet ontbreken!  

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij helpen je graag met het creeëren van de juiste content voor jouw bedrijf. Vraag vandaag nog een offerte aan.