+200 ondernemers gingen je voor

  Meer dan 25000 leads gegenereerd

  Ruim 10 jaar ervaring

Content marketing

Wil jij je doelgroep bereiken en nieuwe klanten binnenhalen? Stomme vraag, natuurlijk wil je dat! Content marketing is hierbij het sleutelwoord, hiermee zorg je ervoor dat je klanten altijd toegang hebben tot goede content op verschillende kanalen. Weet je niet helemaal hoe je dit aan moet vliegen? YZCommunicatie helpt je er graag mee.

Wat is content?

Content is een ander woord voor alle inhoud van een website. De website is alleen niet waar content ophoudt: denk bij inhoud aan alles van webteksten en afbeeldingen tot berichten en infographics voor social media. 

Een website valt of staat met een goede inhoud. Als de informatie niet goed is, niet juist opgebouwd is of zelfs niet klopt, heeft dit meteen een effect op je (potentiële) klant. Kortom: er is veel winst te behalen met het verstrekken van goede content.

Bereik je doelgroep

Het opstellen van een gericht content marketingplan begint met het bepalen van je doelgroep. Wie is jouw klant en waar kun je ze vinden? Aan de hand hiervan bepalen we de strategie voor jouw bedrijf. Met deze strategie kun je zowel bestaande als nieuwe klanten beter van dienst zijn.

Wil jij ook dat jouw bedrijf meer in de schijnwerpers belandt? De content marketingspecialisten van YZCommunicatie staan voor je klaar om een gericht plan voor jouw bedrijf te maken.

ONDERDELEN VAN CONTENT MARKETING

Social media

Blogs

Webteksten

  Infographics

  Offline berichten

  Copywriting

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij helpen je graag met het beter bereiken van jouw doelgroep. Vraag vandaag nog een offerte aan.