Skip to main content

Zoekwoorden onderzoek

Wil jij bovenaan komen in Google? Wil je je website beter zichtbaar maken en aan de slag met SEO? Dat alles begint met een goed zoekwoorden onderzoek. Met dit onderzoek krijg je in beeld waar jouw doelgroep naar op zoek is en kun je gericht aan de slag met SEO technieken. 

Een gedegen zoekwoord analyse is de basis voor een website en zoekmachine optimalisatie. Het geeft inzicht waar er kansen liggen en hoe je je doelgroep beter kunt bereiken.

Wat zijn zoekwoorden?

Weet jij precies met welke woorden jouw doelgroep zoekt naar jouw product of dienst? De zoektermen die ingevoerd worden in zoekmachines als Google noemen we zoekwoorden of keywords. Door deze woorden slim in te zetten, zorg je ervoor dat je website beter gevonden wordt.

Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden plan uitbesteden

Wij helpen je graag met het maken van een zoekwoorden plan. Aan de hand van jouw wensen en het doel van jouw website maken we een keyword analyse. Je ontvangt onze resultaten in een overzichtelijk document waar je altijd op terug kunt vallen.

Vraag vandaag nog jouw zoekwoorden plan aan en we komen zo snel mogelijk bij je terug. Eerst informatie aanvragen mag natuurlijk ook, neem dan contact  met ons op.

Aanvraagformulier

Vul een contactpersoon in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul je telefoonnummer in.
Vul je bedrijfsnaam in.
Vul je adres in.
Vul je website in.


Keywords

Welke woorden zijn volgens jou belangrijk of zou je graag op gevonden willen worden?

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Wat mag je van ons verwachten?

Zoekmachine Optimalisatie

Met behulp van relevante content, optimalisatie van de websitetechniek, linkbuilding en andere SEO-toepassingen zorgen wij ervoor dat jouw website beter gevonden wordt door potentiële klanten.

Social media marketing

Het beheren van sociale media (Ads) kost tijd. Tijd die jij eigenlijk wil besteden aan je eigen werkzaamheden in het bedrijf. Daarom nemen onze social media experts deze ‘zorg’ graag van je over.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Als gecertificeerd Google Partner halen wij het maximale resultaat uit jouw Google Ads campagnes!

Content Marketing

Wil jij je doelgroep bereiken en nieuwe klanten binnenhalen? Content marketing is hierbij het sleutelwoord, hiermee zorg je ervoor dat je klanten altijd toegang hebben tot goede content op verschillende kanalen.

Altijd inzicht

Wij houden van duidelijkheid en transparantie. Daarom krijgt iedere klant toegang tot ons dashboard zodat je duidelijk kunt zien wat de status van je project is en wat er gedaan wordt.

Je eigen marketingafdeling

Gedurende de hele samenwerking fungeren wij als jouw sparringspartner en kun je met al je marketingvragen bij ons terecht.