Skip to main content

Joomla website laten maken

Joomla website laten maken voor je bedrijf of onderneming? Onze webdesign experts helpen je graag. Met onze ruime ervaring met het maken van websites (ruim 10 jaar!) en onze kennis bouwen wij voor jou de Joomla website die je zoekt. En ook niet onbelangrijk: een website waarmee je je doelen kunt bereiken.

Wij snappen dat als je een nieuwe website wilt laten maken, je die ook gemakkelijk zelf wilt beheren. Daarom maken wij gebruik van Joomla. Dit content management systeem (CMS) is niet alleen erg gebruiksvriendelijk, maar biedt ook heel veel mogelijkheden. Zo kunnen wij precies maken wat jij nodig hebt. Van onderneming groot en klein, van basis tot uitgebreid systeem - met Joomla webdesign kan het allemaal.

Joomla webdesign door experts

Je vindt online talloze webdesign bedrijven, maar waarom moet je voor ons kiezen? Daar kunnen we eigenlijk heel kort over zijn. Wij maken websites waar je ook echt iets mee kunt. Ondersteuning en support als er iets niet lukt of als er onverhoopt iets mis gaat, horen daar ook bij. Wij zijn dan ook trots om te mogen zeggen dat we Joomla certified administrators  in dienst hebben. Kortom: bij ons kun je rekenen op een goede, professionele Joomla website waar je nog jaren mee vooruit kunt.

Joomla Certified Administrator

Ja, ik wil een Joomla website laten maken

Leuk, bij ons ben je van harte welkom! Bij het maken van een Joomla website beginnen wij altijd bij het begin. En dat is een goed gesprek met jou. Over je wensen en doelen, over wat bij jouw bedrijf past. Omdat we al veel websites hebben mogen maken voor ondernemers uit diverse branches, van beauty tot bouw en van zorg tot installatietechniek, kunnen we je hierover indien gewenst ook advies geven.

Neem dus gerust contact met ons op, een van onze Joomla experts komt dan zo snel mogelijk (binnen 48 uur) bij je terug. Liever bellen of appen? Dat mag natuurlijk ook.

Onze Joomla websites zijn standaard

Responsive, dus ook goed zichtbaar op mobiel en tablet

Zelf gemakkelijk aan te passen in het beheersysteem

Klaar voor zoekmachine optimalisatie, SEO-ready dus

Joomla website laten maken

Voorzien van integratie met je social media kanalen

Uit te breiden met bijvoorbeeld een webwinkel

Op maat ontworpen met een uniek design

Een website met toekomst

Leuk, een website - maar je moet er natuurlijk ook iets aan hebben. Nieuwe klanten vinden, je werk netjes tentoon stellen, de informatie die je wilt delen overzichtelijk houden. En dat wil je natuurlijk niet voor even, maar ook voor de aankomende jaren. Daarom maken wij altijd een Joomla website waar je niet alleen je doelen mee kunt behalen, maar je ook een tijdje mee vooruit kunt.

Word gevonden door nieuwe klanten

Wij zijn anders dan veel andere webdesign bedrijven omdat wij ook een online marketingbureau zijn. Dit wil zeggen dat we zoekmachine optimalisatie (SEO) al vanaf de eerste fundamenten van je nieuwe website meenemen. Ook voor eventuele vervolgstappen kun je bij ons terecht. Denk aan landingspagina's, campagnes en online adverteren. Kortom: het complete plaatje onder één okergeel dak.

Een nieuwe Joomla website laten maken in 5 stappen

1. Kennismaking

Nadat je contact met ons opgenomen hebt of een offerte aan hebt gevraagd, spreken we door wat jouw wensen zijn. Wat is het doel van je nieuwe website? Misschien wil je juist contactgegevens van potentiële klanten verzamelen, maar misschien wil je ook alleen een online visitekaartje van je bedrijf. Het kan allemaal.

2. Het plan

Aan de hand van jouw wensen maken we een op maat gemaakt plan. We maken een offerte op en spreken het plan nog een keer met je door. Na het doorvoeren van eventuele aanpassingen en natuurlijk een akkoord van jou gaan we voor je aan de slag. Nu kan het feest echt beginnen!

3. Eerste ontwerp

Onze webdesign experts gaan aan de slag met het maken van jouw Joomla website. Indien je er ook voor kiest om bijvoorbeeld webteksten te laten schrijven, klimmen ook onze tekstschrijvers in de pen. Zo zorgen we voor een goed eerste ontwerp waar je echt iets mee kunt.

4. Feedback

Als de eerste versie van de website af is, is het tijd om te horen wat jij ervan vindt. Welke dingen zou je misschien anders willen en welke dingen vind je juist heel mooi? Aan de hand van jouw feedback optimaliseren we je nieuwe website zodat deze helemaal aan je wensen voldoet.

5. Afronding

Na het doorvoeren van eventuele wijzigingen worden de laatste puntjes op de i gezet. Hierna gaat de website online, het eventuele overzetten naar een nieuw domein kunnen we ook voor je regelen. Daarnaast ontvang je van ons een handleiding en/of uitleg zodat je zelf ook uit de voeten kunt met je nieuwe website.

Wat mag je van ons verwachten?

Professionele vormgeving

Onze designers laten jouw huisstijl herkenbaar terugkomen op websites, drukwerk en andere digitale communicatie.

Hosting & Domeinnaam

Full service betekent bij ons ook echt full service. Wij verzorgen ook de webhosting en domeinregistratie van jouw website.

Zoekmachinevriendelijk

Door de combinatie van een geoptimaliseerde website en sterke content zorgen we ervoor dat potentiële klanten je goed kunnen vinden.

Onderhoud & Support

We zorgen dat jouw website up-to-date blijft. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht als je vragen hebt.

Responsive webdesign

De websites die wij bouwen zijn altijd geschikt voor mobiele telefoons en tablets. Wel zo handig, dan ben je altijd goed zichtbaar.

Je eigen marketingafdeling

Gedurende de hele samenwerking fungeren wij als jouw sparringspartner en kun je met al je marketingvragen bij ons terecht.

Offerte aanvragen?

Ben je overtuigd en wil jij ook een Joomla website door ons laten maken? Vraag dan vandaag nog meer informatie of een offerte aan.

Als je bijgaand formulier invult, komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Bellen mag natuurlijk ook: 0168 820 206

Aanvraagformulier

Vul je naam in.
Invalid Input
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul je telefoonnummer in.
Vul je vraag of opmerking in.