Skip to main content

Ecuri Academy BV Capelle aan den IJssel

Ecuri Academy BV Capelle aan den IJssel

Ecuri Academy gelooft dat de kunst van permanente make-up niet alleen vaardigheden vereist, maar ook een diep begrip van het menselijk lichaam en zijn natuurlijke schoonheid. Daarom heeft Ecuri Academy zich toegewijd aan het bieden van PMU-trainingen van de hoogste kwaliteit in de branche, specifiek voor PMU-masters.

Voor deze klant hebben wij een professionele en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld met behulp van WordPress en WooCommerce. Het webdesign is gericht op het aantrekkelijk presenteren van de online trainingen die Ecuri Academy aanbiedt. Bovendien hebben we een geïntegreerde online trainingsmodule ontwikkeld, waarmee gebruikers gemakkelijk hun trainingen kunnen volgen. Op de website is het eenvoudig om een opleiding of training te boeken, wat de gebruiksvriendelijkheid ten goede komt.

Naast de technische aspecten ondersteunen we Ecuri Academy met actieve online marketingstrategieën en social media management, om hun bereik te vergroten en hun doelgroep effectief te bereiken.

Ecuri Academy BV Capelle aan den IJssel

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ben jij geïnteresseerd in één van onze diensten? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan!

Andere klanten