Skip to main content

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoog eindigen in de zoekresultaten van Google, droom jij daar ook van? Het hoeft niet bij een droom te blijven: zoekmachine optimalisatie is namelijk een van onze specialismes! Met behulp van verschillende SEO-technieken zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf/website beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ofwel Search Engine optimization (SEO), zorgt voor een hogere ranking van websites binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google. Met behulp van relevante content, optimalisatie van de websitetechniek, linkbuilding en andere SEO-toepassingen zorgen wij ervoor dat het algoritme van Google een hogere kwaliteitsscore toekent aan jouw website. Dit wordt ook 'online authoriteit'genoemd Hierdoor komt de website op een hogere positie wanneer mensen zoeken naar belangrijke zoekthema’s, wat weer resulteert meer relevante websitebezoekers.

Zoekmachine optimalisatie team

SEO-specialisaties

Van sterke SEO webteksten tot technische website verbeteringen en geoptimaliseerde content; onze SEO gespecialiseerde medewerkers staan te springen om voor jouw website aan de slag te gaan! Wil je meer weten over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Search Engine Optimization

SEO content

Elke website valt of staat met relevante informatie (content). Wij schrijven en structureren prettig leesbare en conversieverhogende content voor de bezoekers van jouw website. Daarbij verliezen wij de subtiele accenten die voor Google van belang zijn niet uit het oog.

Linkbuilding

Linkbuilding zorgt voor een natuurlijke opbouw van een sterke domeinautoriteit. Door links te ruilen met relevante domeinen genereren we meer online vermeldingen naar jouw website. Dat is voor Google een signaal dat jouw website de moeite waard is om te bezoeken.

Conversie

Een waardevolle bezoeker is een bezoeker die converteert naar een lead of aankoop. Benut jij je website optimaal? Welke stappen volgen jouw webbezoekers tijdens de customer journey? Wij kijken graag een stap verder. Zo kunnen wij je nog beter helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Lokale SEO

Signalen van lokale bedrijfsactiviteiten zijn een belangrijke Google ranking factor. Zo toont Google bij lokale zoekopdrachten vrijwel alleen lokale resultaten. Daarom is lokale SEO voor lokaalgeoriënteerde bedrijven een echte must.

Technische SEO

Het is belangrijk dat Google je website goed kan lezen. Denk hierbij aan schone url's, structured data en een overzichtelijke website structuur. Hierdoor kan een zoekmachine gemakkelijk relaties leggen tussen zoekopdrachten en de informatie op jouw website.

Gebruiksvriendelijkheid

Met alleen geoptimaliseerde techniek en content ben je er nog niet. Je website moet ook gebruiksvriendelijk zijn, anders behaal je de doelen voor je website helaas nog niet. Want wat heb je aan een website met veel bezoekers als ze geen offerte aanvragen of een aankoop doen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ieder bedrijf en dus ook iedere website is anders. Om een goede indicatie van de kosten te geven, hebben we dan ook meer informatie nodig. Vraag vandaag nog vrijblijvend een SEO offerte aan en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Ontvang nu gratis 20 SEO tips

Meer uit je website halen? Geef je dan nu op en ontvang 20 weken lang een tip in je mailbox.