Skip to main content

WordPress website laten bouwen

Wij snappen dat je je als ondernemer een professionele website nodig hebt die past bij waar jouw bedrijf voor staat. Eentje die er niet alleen goed uitziet, maar een die je zelf ook makkelijk aan kunt passen. Daarom gebruiken wij WordPress, een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS). Wie wij zijn? Wij zijn YZCommunicatie en helpen al meer dan tien jaar kleine en grote ondernemers aan een bedrijfswebsite waar ze trots op kunnen zijn.

Waarom een WordPress website laten maken door YZCommunicatie?

Bij het maken van een WordPress website beginnen we bij het begin: een goed gesprek met jou. Wat zijn jouw wensen en ideeën voor je bedrijfswebsite? Omdat we al veel websites hebben mogen maken voor ondernemers uit diverse branches, van beauty tot bouw en van zorg tot installatietechniek, kunnen we je indien gewenst ook advies geven. Daarnaast zijn we naast maker van WordPress websites ook een online marketing bureau en zorgen we er standaard voor dat je website ook goed gevonden wordt in zoekmachines als Google.
WordPress Logo

Onze WordPress websites zijn standaard...

Responsive, dus ook goed zichtbaar op mobiel en tablet

Zelf gemakkelijk aan te passen in het beheersysteem

Klaar voor zoekmachine optimalisatie, SEO-ready dus

WordPress website laten maken

Voorzien van integratie met je social media kanalen

Uit te breiden met bijvoorbeeld een webwinkel

Op maat ontworpen met een uniek design

Een website met toekomst

Leuk, een website - maar je moet er natuurlijk ook iets aan hebben. Nieuwe klanten vinden, je werk netjes tentoon stellen, de informatie die je wilt delen overzichtelijk houden. En dat wil je natuurlijk niet voor even, maar ook voor de aankomende jaren. Daarom maken wij altijd een WordPress website waar je niet alleen je doelen mee kunt behalen, maar je ook een tijdje mee vooruit kunt.

Word gevonden door nieuwe klanten

Wij zijn anders dan veel andere webdesign bedrijven omdat wij ook een online marketingbureau zijn. Dit wil zeggen dat we zoekmachine optimalisatie (SEO) al vanaf de eerste fundamenten van je nieuwe website meenemen. Ook voor eventuele vervolgstappen kun je bij ons terecht. Denk aan landingspagina's, campagnes en online adverteren. Kortom: het complete plaatje onder één okergeel dak.

Een nieuwe WordPress website laten maken in 5 stappen

1. Kennismaking

Nadat je contact met ons opgenomen hebt of een offerte aan hebt gevraagd, spreken we door wat jouw wensen zijn. Wat is het doel van je nieuwe website? Misschien wil je juist contactgegevens van potentiële klanten verzamelen, maar misschien wil je ook alleen een online visitekaartje van je bedrijf. Het kan allemaal.

2. Het plan

Aan de hand van jouw wensen maken we een op maat gemaakt plan. We maken een offerte op en spreken het plan nog een keer met je door. Na het doorvoeren van eventuele aanpassingen en natuurlijk een akkoord van jou gaan we voor je aan de slag. Nu kan het feest echt beginnen!

3. Eerste ontwerp

Onze webdesign experts gaan aan de slag met het maken van jouw WordPress website. Indien je er ook voor kiest om bijvoorbeeld webteksten te laten schrijven, klimmen ook onze tekstschrijvers in de pen. Zo zorgen we voor een goed eerste ontwerp waar je echt iets mee kunt.

4. Feedback

Als de eerste versie van de website af is, is het tijd om te horen wat jij ervan vindt. Welke dingen zou je misschien anders willen en welke dingen vind je juist heel mooi? Aan de hand van jouw feedback optimaliseren we je nieuwe website zodat deze helemaal aan je wensen voldoet.

5. Afronding

Na het doorvoeren van eventuele wijzigingen worden de laatste puntjes op de i gezet. Hierna gaat de website online, het eventuele overzetten naar een nieuw domein kunnen we ook voor je regelen. Daarnaast ontvang je van ons een handleiding en/of uitleg zodat je zelf ook uit de voeten kunt met je nieuwe website.

Wat mag je van ons verwachten?

Professionele vormgeving

Onze designers laten jouw huisstijl herkenbaar terugkomen op websites, drukwerk en andere digitale communicatie.

Hosting & Domeinnaam

Full service betekent bij ons ook echt full service. Wij verzorgen ook de webhosting en domeinregistratie van jouw website.

Zoekmachinevriendelijk

Door de combinatie van een geoptimaliseerde website en sterke content zorgen we ervoor dat potentiële klanten je goed kunnen vinden.

Onderhoud & Support

We zorgen dat jouw website up-to-date blijft. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht als je vragen hebt.

Responsive webdesign

De websites die wij bouwen zijn altijd geschikt voor mobiele telefoons en tablets. Wel zo handig, dan ben je altijd goed zichtbaar.

Je eigen marketingafdeling

Gedurende de hele samenwerking fungeren wij als jouw sparringspartner en kun je met al je marketingvragen bij ons terecht.

Offerte aanvragen?

Ben je overtuigd en wil jij ook een WordPress website door ons laten maken? Vraag dan vandaag nog meer informatie of een offerte aan.

Als je bijgaand formulier invult, komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Bellen mag natuurlijk ook: 0168 820 206

Aanvraagformulier

Vul je naam in.
Invalid Input
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul je telefoonnummer in.
Vul je vraag of opmerking in.