Skip to main content

'Werken bij' website

Employer branding

Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat er een verband is tussen een sterk employer brand en het succes van een bedrijf. Maar, hoe blijf je nu een aantrekkelijke werkgever voor nieuw talent waarbij je de juiste mensen bindt met behoud van je huidige werknemers? Ook hier is het gebruik van online marketing een handige tool. Centraal hierbij staat dan een 'werken bij' website.

Wat is employer branding?

Employer branding betekent werkgeversmerk: hoe staat jouw bedrijf bekend als werkgever. Met de juiste employer branding weet je met je bedrijf een voorkeurspositie te krijgen en te behouden van je werknemers en bij mogelijk nieuwe werknemers. Bovendien trek je gemakkelijker direct de juiste mensen aan wanneer jouw employer branding goed is ontwikkeld.

'Werken bij' website laten maken

Ook bij employer branding is de 'werken bij' website de hoeksteen van de online marketing campagne. Enerzijds presenteer je je bedrijf als werkgever. Waarom wil iedereen bij jouw bedrijf komen (en blijven) werken? Wat heb je te bieden aan toekomstig personeel, voor nu en in de toekomst.

Daarnaast kun je de techniek van de website gebruiken voor het beheren van vacatures en sollicitanten. Met de juiste technische toepassingen kan deze data weer gebruikt worden om op bijvoorbeeld social media de juiste kandidaten te targetten.

Samen werken aan employer branding?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag direct (en vrijblijvend) een offerte aan.

 

'Werken bij' website

Wat mag je van ons verwachten?

Zoekmachine Optimalisatie

Met behulp van relevante content, optimalisatie van de websitetechniek, linkbuilding en andere SEO-toepassingen zorgen wij ervoor dat jouw website beter gevonden wordt door potentiële klanten.

Social media marketing

Het beheren van sociale media (Ads) kost tijd. Tijd die jij eigenlijk wil besteden aan je eigen werkzaamheden in het bedrijf. Daarom nemen onze social media experts deze ‘zorg’ graag van je over.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Als gecertificeerd Google Partner halen wij het maximale resultaat uit jouw Google Ads campagnes!

Content Marketing

Wil jij je doelgroep bereiken en nieuwe klanten binnenhalen? Content marketing is hierbij het sleutelwoord, hiermee zorg je ervoor dat je klanten altijd toegang hebben tot goede content op verschillende kanalen.

Altijd inzicht

Wij houden van duidelijkheid en transparantie. Daarom krijgt iedere klant toegang tot ons dashboard zodat je duidelijk kunt zien wat de status van je project is en wat er gedaan wordt.

Je eigen marketingafdeling

Gedurende de hele samenwerking fungeren wij als jouw sparringspartner en kun je met al je marketingvragen bij ons terecht.

Online marketing uitbesteden?

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.