SEO 2018: Trends en Tips

Happy new year! Traditiegetrouw schrijven we aan het begin van het jaar een blog over de verwachte SEO trends voor het nieuwe jaar. Wat heeft 2018 op het gebied van zoekmachine optimalisatie voor ons in petto? Er zijn een aantal verschruivingen te zien en in deze blog vertellen we je hier graag meer over. Natuurlijk geven we ook een aantal tips.

Lees meer...

Hoe werkt een succesvolle call-to-action?

Stel, jouw website steelt de show. Bezoekers stromen toe en snuffelen enthousiast rond op je homepage. Vervolgens negeren ze jouw mooi vormgegeven call-to-action button en verlaten ze je site zonder door te klikken. Wil je weten waar het mis ging? Druk dan snel op de knop.

Lees meer...

Steelt jouw bedrijfswebsite de show?

Als onderneming mag een bedrijfswebsite uiteraard niet ontbreken. Het is je online visitekaartje en een mooie manier om potentiële klanten kennis te laten maken met je bedrijf. Een goede eerste indruk is goud waard. Weet jij waar je op moet letten bij het (laten) maken van je nieuwe website? We vertellen je hier graag meer over.

Lees meer...

Groot gevolg op LinkedIn

Heeft jouw bedrijf al een bedrijfspagina op LinkedIn? Dit social mediakanaal biedt een mooie mogelijheid om meer bekendheid te genereren. Maar hoe zorg je er nu voor dat zoveel mogelijk mensen je berichten ook daadwerkelijk zien? We geven je graag een aantal handige tips om van jouw LinkedIn pagina een succes te maken.

Lees meer...

Past je website nog bij je visie?

Met de tijd kan het goed voorkomen dat uw bedrijfsvisie verandert. Denk bijvoorbeeld aan een verandere markt of economie. Het is belangrijk dat je website hier ook in mee verandert, want deze is immers een online weergave van je onderneming. In deze blog vertellen we je waar je allemaal op moet letten.

Lees meer...

Nieuwe website laten maken?

Een website kan je tegenwoordig eenvoudig laten maken. Iedereen kent wel iemand of heeft neefje/buurjongen die handig is met het opzetten van een Wordpress of Joomla website. Maar bedenk je wel dat een website zo veel meer is dan alleen het "online aanwezig" zijn. Een beetje strategie en daarbij een plan zou fijn zijn. :)

Lees meer...