SEO/SEA Specialist

Heeft SEO en online advertising geen geheimen voor jou? Dan zoeken wij jou!

Waar zoeken (potentiële) klanten naar, hoe kunnen we ze bereiken én overtuigen om over te gaan tot actie? Dat zijn de belangrijkste pijlers waar je als SEO/SEA specialist bij YZCommunicatie mee te maken hebt. Dankzij jouw kennis en kunde kun je het hele plaatje vormgeven; van goede tekst en content, zoekwoordanalyse tot bijpassende social post en/of advertentie. 

Wij zijn YZCommunicatie en helpen iedere dag om ondernemers online het beste uit hun bedrijf te halen. Wie ben jij?

Functieomschrijving

Als SEO/SEA Specialist bij YZCommunicatie draag je zorg voor het optimaal online vindbaar maken van onze klanten. Hierbij moet je denken aan zoekmachine optimalisatie in de breedste zin van het woord. Dit wil zeggen dat je dus zeker niet alleen het analytische of optimaliserende stukje op je neemt, maar zeker ook de uitvoering. Van het doen van zoekwoordenonderzoek, tekst optimalisaties, monitoring van resultaten tot het schrijven van blogs en socials - je draait je hand er niet voor om. Een leuke en diverse functie waarin geen dag hetzelfde is.

Voor deze functie vragen we uiteraard kennis en ervaring met SEO, Google Ads, Facebook(META) Ads maar ook CMS systemen als Joomla & WordPress. Daarnaast ben je uiteraard een ster in de Nederlandse taal. Aanvullende ervaring met MailChimp en social media is een pre.

Wat vragen wij ?

 • Ervaring en kennis van alle facetten van SEO en online advertising
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • HBO denk- en werkniveau
 • Ervaring met Google Analytics, Google Search Console en SEO plugins
 • Ervaring of affiniteit met Wordpress en Joomla
 • Analytisch, resultaatgericht en nauwkeurig

Bedrijfsprofiel van YZCommunicatie

We zijn een snelgroeiend (en misschien ook het grootste) online marketing- en internetbureau uit de regio gespecialiseerd in het bouwen van websites, het creëren van diverse content en het opstellen en uitvoeren van online marketingcampagnes. Al sinds 2010 ondersteunen wij nationaal en internationaal opererende klanten met diverse (online) marketingprojecten. In wat voor sectoren we allemaal werkzaam zijn? Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in uitlopende b2b en b2c  branches zoals bouw, vastgoed, gezondheidszorg, beauty, mode, financiën en meer. Er zit dus altijd wel iets bij dat helemaal bij je past.

Je vindt ons kantoor in centrum Fijnaart. Onze opdrachtgevers omschrijven ons als laagdrempelig, flexibel en betrouwbaar.

 

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een unieke kans binnen een snel groeiende organisatie
 • Een marktconform salaris
 • Informele en gemoedelijke werkomgeving
 • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen
 • Een contract voor de duur van 6 maanden met de intentie dit contract om te zetten naar onbepaalde tijd

Interesse?

Reacties (cv + motivatiebrief) kun je e-mailen naar yorick@yzcommunicatie.nl Voor vragen over de vacature kun je bellen naar 0168-820206.

Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Delen is vermenigvuldigen