Skip to main content

Weer een geoptimaliseerde site met onze Website Make-Over

Een website make-over is een manier om je huidige website een nieuw jasje te geven. Denk hierbij niet alleen aan een nieuw uiterlijk, maar ook een update van het systeem en bijvoorbeeld het SEO-ready maken van de website. Website renovatie is in veel gevallen goedkoper dan een complete nieuwe website. Kortom: een aantrekkelijke optie wanneer je website toe is aan vernieuwing.

Website renovatie

Past de uitstraling van je website niet meer bij de huidige visie van je bedrijf? Of misschien is de lay-out verouderd en klopt de informatie die erop staat niet meer. Een website make-over is een snelle manier om je pagina een oppepper te geven. 

Naast hoe je website eruit ziet, is de techniek achter je website soms ook toe aan een update. Zo zorg je er niet alleen voor dat alles goed blijft draaien, maar ook dat de beveiliging van je website up-to-date blijft. Als laatste stappen zijn er ook nog de webteksten. Is de informatie die je op je website weergeeft nog actueel? En voldoen ze nog aan het zoekgedrag van potentiële klanten? Ook belangrijk om mee te nemen is hoe goed je website werkt op mobiel - daar komen immers de meeste bezoekers vandaan.

Website make-over vs nieuwe website

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een website make-over in plaats van een geheel nieuwe website. Denk hierbij aan:

  • Behoud SEO resultaten
  • Goedkoper dan nieuwe website
  • Blijf werken in je vertrouwde systeem
  • Snellere oplevering
Wij helpen je graag om dit alles te realiseren. Goed, duidelijk en met een blik op de toekomst. Met een website make-over van YZCommunicatie kun je er online nog jaren tegenaan.

Website make-over mogelijkheden

Nieuwe vormgeving

We maken een nieuw, eigentijds jasje dat bij jouw bedrijf past.

Verbeterde structuur

Onze website experts kijken of je website logisch ingedeeld is.

Webteksten

Als ook alle informatie actueel is, weet je zeker dat alles klopt.
Website Make-over

SEO optimalisatie

Gevonden worden door klanten? Wij zorgen voor vindbaarheid.

Software update

Met de laatste versies van software weet je zeker dat je veilig zit.

Passende huisstijl

Algehele make over nodig? Onze designers helpen je graag verder.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Is jouw website ook aan een renovatie of make-over toe? Vraag vandaag nog een offerte aan.