Past je website nog bij je visie?

Met de tijd kan het goed voorkomen dat uw bedrijfsvisie verandert. Denk bijvoorbeeld aan een verandere markt of economie. Het is belangrijk dat je website hier ook in mee verandert, want deze is immers een online weergave van je onderneming. In deze blog vertellen we je waar je allemaal op moet letten.

Lees meer...

Nieuwe website laten maken?

Een website kan je tegenwoordig eenvoudig laten maken. Iedereen kent wel iemand of heeft neefje/buurjongen die handig is met het opzetten van een Wordpress of Joomla website. Maar bedenk je wel dat een website zo veel meer is dan alleen het "online aanwezig" zijn. Een beetje strategie en daarbij een plan zou fijn zijn. :)

Lees meer...

Een succesvolle facebookpagina

Iedereen is wel te vinden op een social mediakanaal, ook jouw klant. Is jouw bedrijf al te vinden op Facebook? Social media bieden een uitgelezen kans om potentiële klanten te bereiken. In deze blog vertellen we je hoe je meer uit je bedrijfspagina kunt halen en geven we een aantal waardevolle tips. Lees snel verder!

Lees meer...

Een logo voor je bedrijf

Heeft jouw bedrijf al een goed en passend logo? Een logo is het eerste herkenpunt voor je klanten. Je kunt deze zelf maken, maar het is ook een optie om het ontwerpen van een logo uit te besteden. Welke stijlen zijn er allemaal en waar moet je allemaal rekening mee houden? In deze blog geven we je tips waar je op moet letten bij het ontwerpen jouw bedrijfslogo.

Lees meer...

10 Tips voor de inhoud van je website

De tekstuele inhoud van een website wordt ook wel content genoemd. Hoe zorg je er eigenlijk voor dat je alle informatie zo interessant en volledig mogelijk op je website krijgt? We geven je tien tips voor het maken van relevante content voor je (bedrijfs)website, zowel voor het schrijven als het bepalen wat je op je site plaatst.

Lees meer...

Aan de slag met Google Adwords

Google AdWords is het advertentieplatform van Google. Het blijft zich ontwikkelen en dat gaat in een hoog tempo en steeds meer mensen maken gebruik van deze service. Hoe haal je dan nog maximaal resultaat uit je advertenties, zeker nu de concurrentie steeds groter wordt? In deze blog lees je hoe je Google Adwords succesvol in kunt zetten.

Lees meer...