Aan de slag met Google Adwords

Google AdWords is het advertentieplatform van Google. Het blijft zich ontwikkelen en dat gaat in een hoog tempo en steeds meer mensen maken gebruik van deze service. Hoe haal je dan nog maximaal resultaat uit je advertenties, zeker nu de concurrentie steeds groter wordt? In deze blog lees je hoe je Google Adwords succesvol in kunt zetten.

Lees meer...

Scoren in Google

Als je op internet meer informatie zoekt over SEO, struikel je al snel over de duizenden websites. Als je bezig bent met zoekmachine optimalisatie, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.  Er zijn namelijk verschillende factoren die jouw ranking in Google helpen bepalen. In deze blog vertellen we je meer over zes van deze factoren.

Lees meer...

Hoe kom ik bovenaan in Google?

Een veel gestelde vraag die wij krijgen is: Hoe kom ik bovenaan in Google? En meteen daarop volgend... wat heb ik er aan als ik bovenaan sta? Ja, natuurlijk is het leuk als je bovenaan staat. Maar wat wil je dat het oplevert? En hoe kun je ervoor zorgen dat je bovenaan komt te staan? We vertellen je hier graag meer over in deze blog.

Lees meer...