Een succesvolle facebookpagina

Iedereen is wel te vinden op een social mediakanaal, ook jouw klant. Is jouw bedrijf al te vinden op Facebook? Social media bieden een uitgelezen kans om potentiële klanten te bereiken. In deze blog vertellen we je hoe je meer uit je bedrijfspagina kunt halen en geven we een aantal waardevolle tips. Lees snel verder!

Lees meer...

Een logo voor je bedrijf

Heeft jouw bedrijf al een goed en passend logo? Een logo is het eerste herkenpunt voor je klanten. Je kunt deze zelf maken, maar het is ook een optie om het ontwerpen van een logo uit te besteden. Welke stijlen zijn er allemaal en waar moet je allemaal rekening mee houden? In deze blog geven we je tips waar je op moet letten bij het ontwerpen jouw bedrijfslogo.

Lees meer...

10 Tips voor de inhoud van je website

De tekstuele inhoud van een website wordt ook wel content genoemd. Hoe zorg je er eigenlijk voor dat je alle informatie zo interessant en volledig mogelijk op je website krijgt? We geven je tien tips voor het maken van relevante content voor je (bedrijfs)website, zowel voor het schrijven als het bepalen wat je op je site plaatst.

Lees meer...

Aan de slag met Google Adwords

Google AdWords is het advertentieplatform van Google. Het blijft zich ontwikkelen en dat gaat in een hoog tempo en steeds meer mensen maken gebruik van deze service. Hoe haal je dan nog maximaal resultaat uit je advertenties, zeker nu de concurrentie steeds groter wordt? In deze blog lees je hoe je Google Adwords succesvol in kunt zetten.

Lees meer...

Scoren in Google

Als je op internet meer informatie zoekt over SEO, struikel je al snel over de duizenden websites. Als je bezig bent met zoekmachine optimalisatie, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.  Er zijn namelijk verschillende factoren die jouw ranking in Google helpen bepalen. In deze blog vertellen we je meer over zes van deze factoren.

Lees meer...

Hoe kom ik bovenaan in Google?

Een veel gestelde vraag die wij krijgen is: Hoe kom ik bovenaan in Google? En meteen daarop volgend... wat heb ik er aan als ik bovenaan sta? Ja, natuurlijk is het leuk als je bovenaan staat. Maar wat wil je dat het oplevert? En hoe kun je ervoor zorgen dat je bovenaan komt te staan? We vertellen je hier graag meer over in deze blog.

Lees meer...