Heb jij al een kenmerkende huisstijl?

Iedere organisatie heeft een eigen identiteit en visie. Het is belangrijk dat deze goed terug komt in de huisstijl van je onderneming. Samen met je logo geef je hiermee een eerste indruk van je bedrijf. Maar wat is een huisstijl eigenlijk en waar moet je allemaal op letten bij het ontwerpen van een huisstijl? We vertellen je er meer over in dit blogbericht.

Lees meer...

Het verschil tussen SEA en SEO uitgelegd

Advertenties in Google zijn een manier om bovenaan de zoekresultaten te eindigen. Je zou denken dat je je doel dan bereikt hebt, maar helaas is niets minder waar. SEO en SEA gaan namelijk hand in hand. In deze blog leggen we je het verschil tussen beide technieken uit en waarom je SEO nodig hebt voor het beste SEA resultaat.

 

Lees meer...

Hoe schrijf ik betere webshop teksten?

Een webshop is een mooie manier om jouw producten online aan te bieden. Eigenlijk is het een online etalage. Je moet er dus voor zorgen dat je producten zo goed mogelijk voor de dag komen. En dat is niet alleen in beeld, maar zeker ook in tekst. In deze blog vertellen we je over de do’s en don’ts voor productomschrijvingen.

Lees meer...

Wat kost een website?

Je denkt al een tijdje na over een nieuwe website en wil dit graag uitbesteden. Er zijn veel bedrijven die dit voor je kunnen doen. Maar welke kosten zijn hier eigenlijk aan verbonden? De kosten voor een nieuwe website zijn van veel factoren afhankelijk. In deze blog leggen we uit waar je allemaal rekening mee moet houden.

Lees meer...

Het doel van een doelgroep

Weet jij voor wie je eigenlijk schrijft? Schrijf je voor de mensen in de regio, voor jongeren of juist voor ouderen? In andere woorden: wie is jouw doelgroep? Dit is een belangrijke factor bij het opstellen van je marketingstrategrie.  In deze blog leggen we uit hoe jij je doelgroep kunt bepalen en waar je rekening mee moet houden in je strategie.

Lees meer...

Joomla vs. Wordpress

Het is tegenwoordig heel normaal dat je een website bouwt (of laat bouwen) met een open-source content management systeem. Drupal, Joomla, Wordpress of Magento, er zijn verschillende systemen beschikbaar. Steeds vaker krijgen wij de vraag of Wordpress beter is dan Joomla. Het antwoord is heel duidelijk: NEE! Lees verder waarom.

Lees meer...