Kalkoen, kerstkransjes en een marketingplan

December, dé feestmaand bij uitstek. Heb jij al een marketingplan gemaakt voor de laatste maand van het jaar? We zetten in deze blog voor je op een rijtje waar je aan moet denken en waar er kansen liggen om op in te spelen. Zo ga je goed voorbereid de feestdagen in.

Lees meer...

Tips voor een goede nieuwsbrief

Een nieuwsbrief schrijven, hoe doe je dat eigenlijk? In deze blog geven we je tips voor het optimaliseren van je nieuwsbrieven. Handig voor als je net gaat beginnen met het versturen van mailings, maar natuurlijk ook voor als je je nieuwsbrieven wilt verbeteren.

Lees meer...

Heb jij al een kenmerkende huisstijl?

Iedere organisatie heeft een eigen identiteit en visie. Het is belangrijk dat deze goed terug komt in de huisstijl van je onderneming. Samen met je logo geef je hiermee een eerste indruk van je bedrijf. Maar wat is een huisstijl eigenlijk en waar moet je allemaal op letten bij het ontwerpen van een huisstijl? We vertellen je er meer over in dit blogbericht.

Lees meer...

Het verschil tussen SEA en SEO uitgelegd

Advertenties in Google zijn een manier om bovenaan de zoekresultaten te eindigen. Je zou denken dat je je doel dan bereikt hebt, maar helaas is niets minder waar. SEO en SEA gaan namelijk hand in hand. In deze blog leggen we je het verschil tussen beide technieken uit en waarom je SEO nodig hebt voor het beste SEA resultaat.

 

Lees meer...

Hoe schrijf ik betere webshop teksten?

Een webshop is een mooie manier om jouw producten online aan te bieden. Eigenlijk is het een online etalage. Je moet er dus voor zorgen dat je producten zo goed mogelijk voor de dag komen. En dat is niet alleen in beeld, maar zeker ook in tekst. In deze blog vertellen we je over de do’s en don’ts voor productomschrijvingen.

Lees meer...

Wat kost een website?

Je denkt al een tijdje na over een nieuwe website en wil dit graag uitbesteden. Er zijn veel bedrijven die dit voor je kunnen doen. Maar welke kosten zijn hier eigenlijk aan verbonden? De kosten voor een nieuwe website zijn van veel factoren afhankelijk. In deze blog leggen we uit waar je allemaal rekening mee moet houden.

Lees meer...