Steelt jouw bedrijfswebsite de show?

Als onderneming mag een bedrijfswebsite uiteraard niet ontbreken. Het is je online visitekaartje en een mooie manier om potentiële klanten kennis te laten maken met je bedrijf. Een goede eerste indruk is goud waard. Weet jij waar je op moet letten bij het (laten) maken van je nieuwe website? We vertellen je hier graag meer over.

Lees meer...

Groot gevolg op LinkedIn

Heeft jouw bedrijf al een bedrijfspagina op LinkedIn? Dit social mediakanaal biedt een mooie mogelijheid om meer bekendheid te genereren. Maar hoe zorg je er nu voor dat zoveel mogelijk mensen je berichten ook daadwerkelijk zien? We geven je graag een aantal handige tips om van jouw LinkedIn pagina een succes te maken.

Lees meer...

Past je website nog bij je visie?

Met de tijd kan het goed voorkomen dat uw bedrijfsvisie verandert. Denk bijvoorbeeld aan een verandere markt of economie. Het is belangrijk dat je website hier ook in mee verandert, want deze is immers een online weergave van je onderneming. In deze blog vertellen we je waar je allemaal op moet letten.

Lees meer...

Nieuwe website laten maken?

Een website kan je tegenwoordig eenvoudig laten maken. Iedereen kent wel iemand of heeft neefje/buurjongen die handig is met het opzetten van een Wordpress of Joomla website. Maar bedenk je wel dat een website zo veel meer is dan alleen het "online aanwezig" zijn. Een beetje strategie en daarbij een plan zou fijn zijn. :)

Lees meer...

Een succesvolle facebookpagina

Iedereen is wel te vinden op een social mediakanaal, ook jouw klant. Is jouw bedrijf al te vinden op Facebook? Social media bieden een uitgelezen kans om potentiële klanten te bereiken. In deze blog vertellen we je hoe je meer uit je bedrijfspagina kunt halen en geven we een aantal waardevolle tips. Lees snel verder!

Lees meer...

Een logo voor je bedrijf

Heeft jouw bedrijf al een goed en passend logo? Een logo is het eerste herkenpunt voor je klanten. Je kunt deze zelf maken, maar het is ook een optie om het ontwerpen van een logo uit te besteden. Welke stijlen zijn er allemaal en waar moet je allemaal rekening mee houden? In deze blog geven we je tips waar je op moet letten bij het ontwerpen jouw bedrijfslogo.

Lees meer...